Шоколадно - трюфельний торт



Інгредієнти для приготування шоколадно – трюфельного торта:

  1. Чорний шоколад – 500г.
  2. Яйця курячі - 9 шт.
  3. Винний камінь – 1/4 ч. ложки
  4. Цукор білий – 1/2 склянки.
  5. Масло - 1 склянку (вершкове).

Інвентар для приготування шоколадно – трюфельного торта:

  1. Не великі миски (2)
  2. Міксер або лопатка (для перемішування інгредієнтів)
  3. Форма для затікання.
  4. Духовка.

Приготування шоколадно - трюфелевого торта.

Крок 1: розмішування інгредієнтів.

Як ви вже звернули свою увагу на те, що в даному вигляді торта не використовується борошно. І так почнемо  до одного з найважливіших етапів підготовки. Для того, щоб наш торт вийшов не тільки правильним, а й смачним, ретельно підходимо до процесу змішування інгредієнтів.
Беремо невелику мисочку, приблизно, об'ємом 2 літри, і топимо в ній шоколад і масло, постійно помішуємо на медяном вогні. Потім переливаємо всю суміш у миску побільше.
Окремо збиваємо яєчний жовток, доводячи суміш до коричневого кольору і окремо білок з винним каменем (протягом 5,6 хвилин). Потім поступово вмішуємо шоколадну суміш, в білкову.

Крок 2: готуємо і випікаємо.

Зверніть увагу на температуру вашої духовки або духової шафи. Вона повинна бути в межах 150.
Потім беремо форму, в яку збираємося висипати нашу суміш для випічки і посипаємо її борошном. Помістивши наш майбутній шоколадно - трюфельний торт в духовку готуємо його протягом 30-35 хвилин, передчуваючи приємне роздратування наших смакових рецепторів рота. Після того, як наше виключне блюдо готове, охолоджуємо його на решітці. Як тільки торт охолов перевертаємо його, знімаємо форму.

Крок 3: Подаємо до столу.

Оформляємо його пересипавши цукровою пудрою через папір, попередньо вирізавши в ній візерунки в межах нашої випічки. Нарізаємо його зручним для нас способом бажано невеликими куточками.
При подачі нашого торта використовуємо не великі десертні тарілочки, по можливості прикрасивши його фруктами. Тепер можна приступати до насолоди  шоколадно – трюфельним тортом.
Приємного апетиту.

Коментарі

Популярні публікації